Top Ad unit 728 × 90

Son Yazılar

recentposts

WordPress Emlak Teması



Merhaba Arkadaşlar. Yurtdışında yaşayan bir arkadaşımdan bana gönderilen bir temayı sizinle paylaşmak istedim.
Tema çok mükemmel bir emlak teması. Resimlerin ve konunun altında evin fiyatı büyüklüğü oda sayısı vs vs herşey bulunuyor. Sade ve hafif temadır.
Güle güle kullanın.
WordPress Emlak Teması Reviewed by ALİ DALMIŞ on 21:12 Rating: 5

8 yorum:

  1. Merhabalar Ali Bey.
    Çok güzel, yararlı ve değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.
    Söz konusu emlak temasını indirdim. Temanın nasıl çalıştığını görmek istiyorum, ancak temanın dosyalarını nerede nasıl çalıştıracağım konusunda hiç bilgim yoktur. Şu kadarını biliyorum; Wordpress'in ücretsiz uygulamasında bir tane blog sayfam var.

    Emlak temasını nasıl çalıştırabilirim? İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    PHP dosyalarının nasıl çalıştırıldığını öğrendim ve bilgisayarıma bir localhost proğramı indirdim ve sizin buradan aldığım dosyanızı localhost proğramının içindeki klasöre kopyaladım ve tarayıcıdan "localhost/deneme/index.php dosyasını çağırdım ve bana şöyle bir mesaj geldi: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_header() in C:\xampp\htdocs\deneme\index.php:1 Stack trace: #0 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\deneme\index.php on line 1
    Yani emlak dosyasını bir türlü çalıştıramadım.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar Ali Bey.
    Soru ihtiva eden yorumlara cevap yazmadığınızı gördüm. Tabi sorulara cevap verip vermeme sizin tasarrufunuzda olan bir konu.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  4. Kusura bakmayın Recep Hocam. İş yoğunluğum bu aralar biraz fazla. Bu nedenle telefon üzerinden direk onay vermiştim. Hakkınızı helal edin.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar.
    Helal olsun efendim.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar.
    Ama sizin şu paylaştığınız Emlak temasını hala çalıştırıp görmek nasip olmadı. Bunu en kolay yoldan nasıl yapmam gerektiği konusunda kısa bir bilgi bile vermediniz!..
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba

      Dosyayı zipten çıkarıp wordpress veritabanında themes klasörünün içine atıp, wordpress kontrol panelinde temalar bölümünden aktif ediyoruz.

      Sil

Designed by Ali DALMIŞ

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri fpm tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.